Darázscsípés okozott felfordulást a 3-as főúton

2021.04.29. 17:42

Egy külföldi kamionsofőr darázscsípés miatt lett rosszul vezetés közben a 3-as főúton, az encsi rendőröknek sikerült még időben hívni a mentősöket az allergiás tüneteket produkáló férfihez – olvasható a rendőrség portálján.

Volt még annyi ereje 2021. április 22-én 11 óra körül

 az allergiás rohammal küzdő szlovák kamionosnak, akit egy darázs csípet meg vezetés közben és ettől rosszul lett Aszaló közelében, hogy járművével biztonságban meg tudjon állni.

A kiérkező rendőröknek elmondta a sofőr, hogy mi történt vele, az egyenruhások pedig hívták a mentőszolgálat munkatársait, akik a helyszínen ellátták a férfit. A kamionos a kezelés után folytathatta útját. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet arra, hogy vezetés közben a kockázatok csökkentése növeli a közlekedés biztonságát. A rovarok elleni „támadásra” ugyan nehéz felkészülni, a nyitott ablakok azonban növelik a rovarcsípések kockázatát. A rovar-, darázscsípésekre allergiás sofőrök a tartsanak maguknál megfelelő ellenszert.  • Tippek
  • Bankszámla