Fülöp, Evelin
EUR 392,56 Ft
USD 367,30 Ft
13 °C
27 °C

Összeomlott az oltási regisztrációs portál

2021.04.30. 08:50

Azok, akik már regisztráltak a koronavírus-vakcinára, a központi tájékoztatás szerint online foglalhatnak időpontot az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) weboldalon. Ahogy arról az Index már beszámolt, ezen a felületen immár a népszerű Pfizer-vakcinára is lehet időpontot foglalni a kórházi oltópontokra.

Csakhogy olvasóink beszámolóiból kiderült, hogy az EESZT-felület mára gyakorlatilag elérhetetlenné vált.


Ha ugyan sikerül betölteni az oldalt, a látogatót mindössze egy tájékoztató üzenet fogadja, miszerint az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el, de a fennakadás a betegellátás menetét nem befolyásolja, és a medikai rendszerek EESZT-kapcsolata zavartalan.

Azt kérik, hogy amennyiben a látogató az EESZT portáljának a szolgáltatásait kívánja igénybe venni, próbálkozzon később, mert már dolgoznak az elérhetőség visszaállításán.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás