Két egymáshoz közeli luxusvillát is vásárolt tavaly Mészáros Lőrinc cége

2021.05.04. 18:56

Két luxusvillát is vásárolt Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó  Art-Com Kft. 2020 novemberében – derül ki a Telex cikkéből. Az egyik négy teraszos lakásból álló 500 négyzetméteres villa a Széchenyi-kilátó mellett fekszik, a másik a néhány percnyi autóútra lévő Farkasvölgyben van, ahol 1,5-2 millió forint körül mozognak a négyzetméterárak.

 A vevő, az Art-Com Kft. tulajdonosa az EKHO Magántőkelap, amely Mészáros Lőrinc cégéé, a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-é. Utóbbi a Telex kérdéseit azzal intézte el, hogy a magántőkealapok gazdálkodási körébe tartozó adatok üzleti titoknak minősülnek, így nem áll módjában információt adni róluk. Egy ügyvédi felszólításból viszont kiderült, hogy a Széchenyi-kilátó melletti villa lesz Mészáros Lőrinc és leendő felesége, Várkonyi Andrea új otthona, Várkonyi Andrea jogi képviselője legalábbis azt írta, tudomására jutott, hogy a Telex a műsorvezetőnő jövőbeli otthonáról gyűjt információkat.

Mészáros Lőrincről a Kúria 2021 januárjában mondta ki, hogy gazdasági tevékenysége miatt közszereplőnek számít.  • Hírek
  • Csok