Baleset miatt lezárták a 87-es főútat Tápiószentkeresztnél, a forgalmat elterelik

2021.05.13. 08:13

A 87-es főúton, Táplánszentkeresztnél egy kamion és két autó karambolozott. A főutat a 19-es km-nél lezárták, a forgalmat helyben terelik el – tájékoztat róla az Útinform.

Lezárták a fél útpályát az 5-ös főúton is, Örkény átkelési szakaszán, a Fő utcában egy személyautó balesete miatt az 54-es km-nél.

Ezen felül lassú előrejutásra kell számítania a főváros felé haladóknak az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé, a 11-es főúton, Budakalásznál, a 31-esen, Mendénél, az 51-esen, Dunaharasztinál, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól lassabb az előrejutás. Szintén türelmet igényel az autósoktól az M0-s autóúton való haladás az M1-es felé, mert a Hárosi híd előtt a Csepeli pihenőtől is beállt a kocsisor. 

Az M2-es forgalma is telített az M0-s felé Dunakeszitől. Az M7-es autópályán, Budapest felé Érdnél torpan meg a sor.

Munkálatok miatt érdemes felkészülni több helyen is a megnövekedett menetidőre, például az M5-ös autópályán Kecskemét és Lajosmizse között burkolatfelújítási munkák kezdődtek, a 68-as és 74-es kilométer között. A Röszke felé tartókat a külső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik, míg Budapest felé a leálló és a külső sávon halad a forgalom. 

Emellett az M3-as autópályán, Bag térségében hídjavítási munka kezdődött, ezért terelést építettek ki.

A 39-es és a 40-es km között a Budapest felé tartó sávokat lezárták, a járműveket a leálló sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelték.

 A Nyíregyháza felé autózók a leálló és a külső sávot használhatják.