Kocsis Máté szerint teflonból van Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára arcbőre

2021.05.28. 17:40

Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt! – írta Facebook-oldalán a Fidesz parlamenti frakcióvezetője péntek délután. Kocsis Máté hozzátette, nehéz higgadtnak maradni, amikor épp ők beszélnek a bérből és fizetésből élőkről, válságkezelésről, képmutatásról, milliárdosokról, és megviselt emberekről.

Maguk milliárdosként élték meg a luxust a lopott budai villájukban, amikor a kormányzásuk alatt emberek százezrei kerültek utcára, amikor elvették az egyhavi bért, meg az egyhavi nyugdíjat, amikor a devizahitelekkel egy életre eladósították a családokat, amikor tönkretették az egész országot, amikor válságkezelés címen halálra adóztatták az embereket, amikor kalákában lopták el az állami vállalatokat – fogalmazott a bejegyzésben.

Hát ezek viselték meg a bérből és fizetésből élőket, tudják?

– vetette fel a kormánypárti politikus és hozzátette, ők milliárdosok is úgy lettek, hogy a bűnözőkből és az államközi ügynökökből álló pereputtyuknak komoly befolyása volt a diktatúrában és a rendszerváltozás után is. Megjegyezte tovább, hogy amikor külföldre játszották a nemzeti vagyont, amivel kifosztottak mindent és mindenkit, akkor valahogy nem aggódtak a bérből és fizetésből élőkért.

Teflonból van az arcbőrük, az biztos. Tényleg elég volt már magukból!

– zárul Kocsis Máté bejegyzése. Nem rég kisebb harc kezdődött meg az őszödi beszéd kapcsán Orbán Viktor jelenlegi, és Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök között. Úgy tűnik, az adok-kapokba most Kocsis Máté is beszállt.