Mészáros Lőrinc: Mindig hálás leszek a volt feleségemnek

2021.06.10. 17:12

Idén Mészáros Lőrinc került A 100 leggazdagabb magyar listájának élére. Az üzletember 445 milliárdos vagyont tudhat magáénak, mint mondja, vállalatának sikereit a gyerekeinek is köszönheti. A péntek reggel az Indexen megjelenő exkluzív interjúban szó lesz arról, milyen szerepet szán nekik cége irányításában, illetve szokatlan módon a magánéletébe is betekintést enged az olvasóknak.

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy elválnak. Harminchat évet töltöttek együtt, és – ahogy az üzletember mondja – békében, korrekt módon oldották meg a különválást. Az üzletember elmondta az Indexnek, hogy sosem feledi az együtt töltött időt.

Mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért

– mondta.

Azóta újra rátalált a szerelem, méghozzá Várkonyi Andrea személyében. A műsorvezetővel való románc hatalmas figyelmet váltott ki, és heteken át mindenki arra volt kíváncsi, vajon igazak-e a híresztelések. Mint kiderült, nagyon is azok, hamarosan megejtik az esküvőt is.

Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk

– mondta az Indexnek Mészáros Lőrinc.

A péntek reggel az Indexen megjelenő interjúban szó lesz a leggazdagabb magyar vagyonosodásáról, cégbirodalmáról, a válság hatásáról, valamint banki, és agrárbefektetéseiről is.