16:00, November 29.
Ecuador 0
Szenegál 0
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 0
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0

Fiatalokat ölt meg a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottja, itt a körözési fotó

2021.06.21. 07:20 Módosítva: 2021.06.21. 07:21

Húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés.

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt. A bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítanak, aki elmenekült a helyszínről, és autóval elhagyta a várost. 

Közben elfogatóparancsot adott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellen a férfi ellen, akit a vasárnap esti szegedi kettős gyilkossággal gyanúsítanak – derül ki a police.hu cikkéből. A 28 éves Vitális Dániel Attila megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

Vitális Dániel Attila
Vitális Dániel Attila
Fotó: police.hu

2021. június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Korábban megírtuk, Szegeden vasárnap este találták meg egy nő és egy férfi holttestét, egy belvárosi lakásban. A Szegeder cikke szerint a Petőfi Sándor sugárút legelején, a körforgalomnál megnövekedett rendőri jelenlét volt, és a sugárút 1/B számú háza előtt gépfegyveres katona őrizte a bejáratot. Háromnegyed kilenc körül rendőrautót, egy mentős rohamkocsit és egy mentőorvosi személyautót lehetett látni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport