Deutsch Tamás üzenni szeretne Brüsszelnek

2021.07.13. 13:51 Módosítva: 2021.07.13. 15:39

A Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője szerint a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, és eljárásokat indít Magyarország ellen, ugyanakkor a nemzeti konzultáció kitöltésével a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett – írja az MTI.

Deutsch Tamás keddi videonyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet, hogy a járvány után újra a menekültkérdés kerül középpontba az európai politikában. Szerinte Brüsszel „botrányos módon” csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a menekülteket, ugyanakkor a polgárok szabad akaratából a bevándorlást ellenző tagállamokat, így Magyarországot is egyszerűen pénzügyileg zsarolja.

A jogállamisági mechanizmust zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként használja Brüsszel az olyan országok ellen, amelyek nem hódolnak be az uniós ideológiai fősodor véleményhegemóniájának. Brüsszel ugyanazokat az antidemokratikus trükköket veti be a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény esetében, amelyeket az illegális bevándorlók Magyarországra erőltetéséért alkalmazott. Mivel a magyar kormánynak nem az ideológiai elvárások teljesítése, hanem a gyermekek védelme az első, ismét megtámadták Magyarországot

– mondta.

Deutsch Tamás hozzátette: a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, eljárásokat indít Magyarország ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát. 

Magyarországnak vállalnia kell a vitákat, és határozottan ki kell állnia az érdekeiért. Mindenki töltse ki a nemzeti konzultációt, és üzenjük meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállunk a magyar érdekek mellett

– mondta.  • Tippek
  • Bankszámla