Machetéval és baseballütővel támadott egy ámokfutó Tokodon

2021.08.02. 16:50

Az eddigi információk szerint ok nélkül, felfegyverkezve támadt rá három személyre az utcán egy húsz éves férfi Tokodon, akit pár nap alatt előkerítettek az egyenruhások – adta hírül a rendőrség portálja. 

A Dorogi Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt. A feljelentést követően a helyi rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd pár napon belül azonosították a felételezett elkövetőt, és 2021. július 30-án előállították a rendőrkapitányságra .

Egy baseballütővel és egy macsétával rátámadt három, az utcán tartózkodó személyre I. István 2021. július 26-án Tokodon, miután kiugrott egy autóból, majd elhajtott a helyszínről a kocsival. Azonban ezzel nem ért véget a férfi ámokfutása ezzel nem ért véget, ugyanezen a napon éjfél után a település egyik házának ajtaját is megrongálta. Kiderült, hogy ezt megelőzően, napokkal korábban telefonon zaklatta a ház lakóját.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság, kisebb kárt okozó rongálás, valamint zaklatás vétség elkövetése miatt is indult büntetőeljárás.