Meghalt a szabadbattyáni busztragédia egyik sérültje, ő a kilencedik áldozat

DVAST20210815017
2021.08.23. 11:51

Szomorú hírről kell tájékoztassam önöket: Székesfehérvár polgárát, az egyik önkormányzati vállalat munkatársát, aki súlyosan megsérült a szabadbattyáni buszbalesetben, tegnap este elvesztettük egyhetes küzdelem után – tájékoztatott Facebook-oldalán Székesfehérvár polgármestere.

Cser-Palkovics András kifejezte együttérzését a rokonoknak.

A pótolhatatlan veszteség súlyát nem tudjuk enyhíteni, de mind az önkormányzat, mind a vállalat minden lehetőség szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozók számára. Isten nyugosztalja polgárunkat

– fogalmazott a székesfehérvári polgármester. 

Augusztus 15-én vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt buszbalesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek. A buszon ötvenhatan utaztak, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba a mentők.

(Borítókép:  Tűzoltók az árokból kiemelt, hajnalban balesetet szenvedő autóbusznál az M7-es autópálya mellett, Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. Fotó: Vasvári Tamás / MTI)