Újra jár a villamos a Kosztolányin

2021.09.07. 14:50 Módosítva: 2021.09.07. 15:45

Baleset miatt leállt a villamosok forgalma a főváros XI. kerületében a Kosztolányi Dezső téren kedden kora délután – írja az MTI az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatására hivatkozva.

Mint írják, két gépkocsi összeütközött a Kosztolányi Dezső téren, a megrongálódott járművek akadályozzák a közlekedést, a villamosforgalom is leállt a szakaszon. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Ismét a teljes útvonalon közlekedik a 19-es és a 49-es villamos – írta délután fél 4 körül az MTI a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatására hivatkozva. 

Az Útinform egyelőre nem adott hírt a balesetről, forgalmi akadályról. Arról azonban tájékoztat, hogy 

  • az M3-as autópályán, Budapest felé a gödöllői szakaszon, új terelést építettek ki a 31-es és a 28-as kilométer között, a belső sávot lezárták.
  • A 6-os főúton, Pécsett a Makay István úton négy személyautó ütközött össze. A 203-as kilométernél a 2x2 sávos útszakaszon irányonként egy-egy sáv járható.
  • A 86-os főúton, Balogunyom és Szombathely között a 73-as kilométernél egy motoros személyautóval ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek, az arra közlekedők torlódásra készüljenek.
  • Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a komáromi szakaszon a 85-ös és a 90-es kilométer között burkolatújítás kezdődött. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába külső és a leálló sáv járható, a munka várhatóan két hétig tart.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport