2024. június 20. 15:00
Szlovénia 1
Szerbia 1
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00 ÉLŐ
Dánia 0
Anglia 1
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Itt a fotó, alig érteni, hogyan állt fejre ez az autó az M7-esen

2021.09.14. 07:53

Az Index egyik olvasójától kapott egy fotót az M7-es autópályáról, ahol Tárnok térségében történt baleset, egy személyautó a sávokat elválasztó szalagkorlátok közötti sövénybe csapódott, és fejre állt. Az Útinform szerint a Budapest felé vezető oldalon a pályazárat már feloldották, a 25-ös kilométernél a külső sávra terelik a járműveket, emiatt lassú a haladás, a csaknem három kilométeres torlódáson körülbelül 15 perc az átjutási idő. Aki megteheti, Martonvásár és Tárnok között a 7-es főúton kerülhet. Az ellenkező oldalon, a Balaton felé a nézelődők miatt lassabb a tempó.

Országszerte számos baleset és útfelújítás lassítja, akadályozza a közlekedést. Két személyautó karambolozott a 4-es főúton, Püspökladánynál, a felüljáró közelében. A 177-es kilométernél a félpályás korlátozásnál csak váltakozva engedik el a járműveket.

A 10-es főúton, Pilisvörösváron, a körforgalomnál, a Budai úton a védőkorlátnak ütközött egy autó. A 17-es kilométernél a főutat lezárták, a járműveket helyben terelik el.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es kilométertől a 45-ös kilométerig több szakaszon a fél útpályát lezárták. Jelzőőrök irányítanak, a reggeli csúcsban a főváros felé autózók másfél kilométeres araszolásra készüljenek.

A főváros környéki bevezető szakaszon a reggeli forgalomnak megfelelően már lassulnak a járművek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport