16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Finisben az előválasztás, kiáll Magyarország mellett a német kancellár

IMG 7653 (1)
2021.10.16. 19:27
Megdőlt az előválasztási részvételi rekord, Angela Merkel utolsó szavával is védi Magyarországot, csökkentették hazánk biztonsági gázkészletét. Az Index szombati hírösszefoglalója.
  • Megdőlt a napi rekord, pénteken százezernél többen szavaztak az ellenzéki előválasztáson. 
  • Angela Merkel az utolsó szavával is védi Magyarországot az Európai Bizottságtól, mielőtt a testület megvonná az uniós forrásokat hazánktól és Lengyelországtól.
  • Gáz van, csökkentették Magyarország  biztonsági gázkészletét . Indoklás nem tartozik a rendelethez.
  • Még mindig kevés Magyarországon a gyermekpszichiáter és az iskolapszichológus, ezért joggal merül föl a kérdés, hogy veszélyben van-e gyermekeink mentális egészsége.
  • Most érdemes világháborús bunkert venni, nagy a kínálat a cseheknél, a hadsereg webes aukción értékesíti a különös ingatlanokat.
  • Gyilkos a Nike egyik vezetője, és ezt ő maga vallotta be. Tettét 1965-ben követte el.
  • Oroszországban rekordot döntött a koronavírus miatti napi halálesetek száma, 1002 beteg vesztette életét.

Társkiadványaink írásaiból ajánljuk:

FEMINA: A második világháború előtt Nagykanizsára költözött az amerikai álom: az olajipari dolgozóknak épült MAORT-telep egy egyesült államokbeli kertvárost idézett a '40-es évek Magyarországán. Hogy milyen is volt pontosan, arról bővebben a Feminán olvashat.

DÍVÁNY: A modern nőgyógyászat atyjának tartott James Marion Sims úttörő jelentőségű munkásságával, több életmentő sebészeti eljárás kidolgozásával írta be magát az orvostudomány történetébe. A Dívány cikkéből kiderül, hogy személye ugyanakkor rendkívül ellentmondásos, és máig nem csituló viták tárgya, mivel a neves alabamai orvos erkölcsileg elfogadhatatlan módszerekkel fejlesztette ki sebészi technikáit.

AZ ÉN KUTYÁM: Sosem gondolta volna, hogy egy állat is lehet pszichopata? Pedig előfordulhat. Az Én Kutyám cikkéből megtudhatja, hogyan lehet észrevenni.  • Tippek
  • Hírek