16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Életveszélyes fenyegetések állhatnak Kásler Miklós rendőri védelme mögött

DMARC20211014001
2021.11.23. 18:35

Napközben hozta a Népszava alapján az Index is, hogy a miniszter Makkos úti otthonánál idén nyáron jelentek meg a rendőrök, azóta egy kocsi mindig ott állt, sőt már egy luxuslakóbusz is dekkol az ingatlan előtt, valamint egy másik, jelzés nélküli civil rendőrautó. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nem árulta el, miért, de a lap szerint egyértelmű, hogy valamilyen már létező büntetőeljárással van összefüggésben az, hogy őrzik a miniszter házát.

A Emberi Erőforrások Minisztériuma kedd este reagált némiképp feldúltan a lapinformációkra. Mint írták, „szégyen, hogy megint hergel az ellenzéki média, és etikátlan cikket közöl, ehhez az ORFK közleményét direkt torzítva magyarázza. (...) Egy nemzetközileg is elismert orvosprofesszor miniszterről van szó, aki egyébként több olyan ágazatért felel, amelyek az emberek mindennapjainak és érdeklődésének középpontjában állnak.”

Az Emminél egyben magyarázatot is adnak az őrzésre az ORFK helyett. Közölték, „a miniszter és családja kénytelen elszenvedni azokat a méltatlan támadásokat, amelyek nem riadnak meg attól sem, hogy egy köztiszteletben álló kormánytagot

életveszélyesen megfenyegetnek”.

(Borítókép: Kásler Miklós 2021. október 14-én. Fotó: Mónus Márton / MTI)  • Hírek
  • Hírek