Telítettek a Budapest felé vezető utak

2021.11.23. 07:39

Erős a forgalom az M1-es autópályán a főváros irányába, Biatorbágy térségében, az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a gödöllői és a mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont irányába, a 31-es főúton Mende és Maglód között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.  

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor már meghaladja az öt kilométert.

Az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán, a 17-es és a 18-as kilométer között javítási munka miatt 8 órától 16 óráig egy sávot lezárnak. Napközben torlódásra lehet számítani.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 91-es kilométernél lévő Kecskemét-dél csomópontban aszfaltozás kezdődik. A reggeli órákban a terelés kiépítését végzik, ahol a csomópont közelében a külső sávot kerítik el, 9 óra után pedig a kihajtóágat zárják le a forgalom elől. Kerülni a 85-ös kilométernél a Kecskemét-nyugat csomóponton keresztül lehet. Aki elvéti a kihajtást, legközelebb csak a 108-as kilométernél, a Kiskunfélegyháza-észak csomópontnál tud lehajtani az autópályáról! 

(via Útinform)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport