Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Wizz Air gépen kapták rajta Tiborcz Istvánt

2021.11.24. 21:16

Bár az elit körében divatosabb luxus magángéppel repülni, Tiborcz István most egy menetrend szerinti Wizz Air járattal érkezett Spanyolországból Budapestre.

Orbán Viktor miniszterelnök vejét a Blikk olvasója kapta lencsevégre a malagai reptéren, ott szállt fel a fapados járatra. A családból más nem volt vele, egyedül utazott.

A bulvárlap szerint Orbán Ráhel férjét szemmel láthatóan többen is felismerték, noha a maszk mellett baseball-sapkát is viselt, így annyira nem is volt egyszerű kiszúrni őt. A repülőre a sor végén szállt fel, majd egy idősebb nővel elegyedett beszélgetésbe az úton.

Amint arról szeptemberben beszámoltunk, Orbán Ráhel és Tiborcz István a spanyolországi Marbellára költözött, ötéves gyermeküket pedig egy nemzetközi magániskolába íratták be, ahol spanyolul és angolul zajlik az oktatás. A döntésben szerepet játszhatott egyebek között az is, hogy a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Group külföldi terjeszkedésbe kezdett, például Spanyolországban megvett egy 84 szobás szállodát. Igaz, eközben Magyarországon sem állt meg a terjeszkedés, egyebek mellett egy 50 szobás hotelt szerzett meg Budapest belvárosában.

(via Blikk)