Teljes pályazár, Mikulás-napi lovas felvonulás – mindenki figyeljen, ha autóba ül

2021.12.05. 09:53
Az ország északkeleti részén még havazik, a megelőző védekezés miatt az utak burkolata nedves, sónedves. A havazással jelenleg is érintett területeken télies útviszonyokra számítsanak a közlekedők – adta hírül az Útinform.

Teljes pályazárral járó munkavégzés történik az M35-ös autópályán. A 24-es és a 38-as kilométer között, Hajdúböszörmény térségében a Budapest felé tartóknak a 41-es kilométertől le kell hajtani a pályáról, és Debrecen–Hajdúböszörmény felé kell kerülni. Az ellenkező irányból, az M3-as felől érkezőknek a 24-es kilométernél le kell térni Hajdúböszörmény felé, és a pályára visszatérni Debrecennél, a 33-as csomópontban lehet.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Bag térségében a 42-es kilométernél lévő híd dilatációs szerkezetét javítják, egy sáv járható. Emellett baleset történt az autópálya Budapest felé vezető oldalán Hort térségében a 69-es kilométernél. A sérült személyautó az árokban van, a mentésre érkező járművek a leállósávot foglalják el.

Mikulás-napi lovas felvonulás nehezíti a közlekedést ma délután a 31-es főúton, Szentmártonkátán. Az 55-ös és az 57-es kilométer között forgalomkorlátozásra, rendőri irányításra készüljenek az arra járók. 

(via Útinform)