Nyolc kilométeres a torlódás az M1-esen, ahol egy autó a szalagkorlátnak ütközött

2021.12.16. 08:29

Véget ért a helyszínelés az M1-es autópályán, Budapest felé Komáromnál a 85-ös kilométernél, ahol korábban egy autó a védőkorlátnak ütközött. A forgalom újra az eredeti rend szerint halad, a torlódás azonban  még legalább 8 kilométer – adta hírül az Útinform.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között a 38-as kilométernél korábban három személyautó karambolozott. A műszaki mentés idejére félpályán halad a forgalom, jelentős a torlódás, hosszabb a menetidő.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé telített sávokon autózhatnak. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál, a 31-es főúton Mende és Sülysáp közelében, ahol baleseti helyszínelés lassítja a közlekedést, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor hossza jelenleg 5 kilométeres.

A 3-as főúton, Hatvan átkelési szakaszán, a 61-es és a 62-es kilométer között burkolatjavítás miatt, félpályás lezárás van érvényben.

A 84-es főúton, Sümeg belterületén a 22-es kilométernél új körforgalmi csomópont épül. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőr irányítja a járműveket.

Tegnaptól használhatják a közlekedők az M44-es autóút újabb 6 kilométeres szakaszát Tiszakürt és Lakitelek között, ahol már az új közúti Tisza-hídon is átkelhetnek! 

(via Útinform)