Botond, Mózes
EUR 385,76 Ft
USD 369,97 Ft
12 °C
29 °C

Márki-Zay Péter rablógyilkosságnak nevezte a magyar járványkezelést

DSC5912
2022.01.20. 08:28
A baloldali ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje csütörtök reggel egy rádióműsorban nyilatkozott a hazai járványkezelésről.

Az, hogy hónapokon keresztül Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, az nem véletlen, az Orbán Viktor hibája. Hiába állította azt, hogy nekünk Ausztria a laboratóriumunk, Ausztriában rengeteg pénzt adtak a védekezésre az önkormányzatoknak, Magyarországon rengeteg pénzt vettek el a védekező önkormányzatoktól

– mondta el Fiala Jánosnak a KeljFelJancsi adásában csütörtök reggel.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint Ausztriában ingyenes tesztekkel védekeztek, Magyarországon ingyenes parkolással.

Hozzátette:

Ahogy egy kedves barátom mondta: ez rablógyilkosság, nemcsak rablás, amikor olyan kínai vakcinával oltanak 400 ezer hatvan év feletti magyart, amit még csak nem is teszteltek a kínaiak hatvan év felettiekre.

Márki-Zay Péter tegnap számolt be arról egy Facebook-posztban, hogy ő is elkapta a koronavírust. Akkor azt írta, hogy enyhe megfázásos tünetei vannak, mivel háromszor már beoltották.

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek