Félmillióval gazdagodhat, ha segít megtalálni a rongálót

2022.02.25. 17:12
Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki segít megtalálni azt a személyt, aki 2021 nyarától az év végéig parkoló autókra maró hatású anyagot locsolt, milliós károkat okozva ezzel a sértetteknek.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti, és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti – tájékoztat róla a Police.hu.

4 2267
Fotó: police.hu

A hatóság tudatja, hogy a nyomra vezető személyét bizalmasan kezeli, illetve a díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja.

 A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06 (1) 236-2897-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06 (80) 555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.  • Hírek
  • Csok