Baleset miatt torlódik az M3-as

2022.03.01. 09:30
Több úton is karambol lassítja a haladást, élénk a forgalom a főváros környékén.

Négy személyautó ütközött az M3-as autópályán, Budapest határában – közölte a Katasztrófavédelem. A baleset a városközpont felé vezető oldalon, az M0-s autóút felüljárójának közelében történt.

A helyszínre a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – figyelmeztettek.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 12-es kilométernél a négy sávból csak kettő járható.

Balesetek lassítják a haladást

Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon Lajosmizse térségében. A 68-as kilométernél csak a külső sáv járható – közölte az Útinform.

Baleset történt az M43-as autópályán, Csanádpalota felé, Szeged elkerülőszakaszán. A 8-as kilométernél mindkét sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az 5-ös főúton, Dabas belterületén. A 41-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon

Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezetőszakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.

Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport