18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megszólalt az elit egyetemre járó magyar fiú, aki egy kalapáccsal verte agyon az apját

2022.03.02. 08:42
A 14 napos karantén utolsó napját italozással ünnepelte a család, ám az alkoholfogyasztásból veszekedés lett, ami brutális gyilkosságig fajult.

Valószínűleg szép jövő állt volna F.G.K. előtt, aki hosszú ideje Angliában élt, ahol az egyik legjobb egyetemen tanult, éppen master-képzésre készült, amikor 2020 augusztusában, a Covid-járvány miatt hazajött Magyarországra – olvasható a Blikk cikkében. 

A tehetséges fiatal az apjával együtt házi karanténba került, 14 nap várt rájuk a lakásban, ebből tizenhármat sikeresen átvészeltek, majd az utolsó napon ünneplésbe kezdtek. Az apa alaposan a pohár fenekére nézett, a fia kevésbé poharazott. 

A vita akkor robbant ki, amikor alpári módon elkezdte szidni az édesanyámat, mire én közöltem vele, ő is erősen hibás abban, hogy elváltak. Erre dühében felkapta az ablakpárkányon lévő kalapácsot és elindult felém 

– emlékezett vissza a történtekre F.G.K., aki elmondta, hogy ekkor nagyon megijedt és reflexből arcon ütötte támadóját, aki az ágyra esett, a kalapács pedig a földre került. 

Harc kezdődött kettőnk között a kalapácsért, amelyet megszereztem, és félelmemben kétszer lesújtottam rá 

– idézte fel a gyilkosság pillanatát a fiatalember, aki azt is elmesélte, hogy ezután eluralkodott rajta a pánik, és rendelt száz liter kénsavat, mert azzal akarta eltüntetni apja holttestét, akit addig a spájzba tett. 

A szoba közepén helyeztem el a hordót és a száz liter kénsavba állítottam apám holttestét. Az elviselhetetlen szagra a szomszédok figyeltek fel és ők hívták ki a rendőröket is. Mire megérkeztek, már csak apám lábszára volt ép

– mondta a férfi, aki jelenleg börtönben van és várja a tárgyalását. 

Kapcsolódó
18+

Megölte az apját, majd kénsavban próbálta eltüntetni a holttestet

A 25 éves ózdi férfi Angliából tért haza az édesapjával.