Szanyi Tibor tömören üzent Oláh Lajosnak

2022.03.23. 15:13
Nem szokványos hangvételű sajtóközleményt adott ki az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, ugyanis a dokumentum címe ennyi: Oláh Lajos! Menj a f.szba!

Szanyi Tiborék pártja szerint Oláh Lajos, Budapest 5. számú egyéni választókerületének ellenzéki képviselőjelöltje az Igen Szolidaritást használja arra, hogy az évek óta átvert választóinak előre megmagyarázza az érlelődő újabb fideszes győzelmet – írja a Blikk.

Íme a közlemény veretes szövege:

Oláh Lajos! Menj a f.szba! A liberális milliárdosokból és levitézlett nácikból összeállt »hatosfogat« egyik jelöltje, a Fidesz Kína-ügyi üzleti referense, dr. Oláh Lajos arra költ súlyos pénzeket, hogy a közösségi és a magyar médiában az erre kapható szereplők által sározza az Igen Szolidaritást. Értik? Tehát tíz nappal a választások előtt azzal kampányol, hogy egy másik, a választásokon igen, de pont az ő körzetében nem (!) induló pártot ajnároz. Nem üzen semmit a választóknak, nincs programja, csak az ISZOMM-ot reklámozza – sajátosan. Ráadásul az adófizetők pénzén, költségvetési támogatásból.

Szanyi szerint Oláh Lajos az ő pártjukat használja arra, hogy az évek óta átvert választóinak előre megmagyarázza az érlelődő újabb fideszes győzelmet, hogy „negyedszerre is kétharmadot csinálnak a Fidesz–KDNP nevű bűnszövetségnek”.  • Hírek
  • Hírek