Járókelőre támadtak a kutyák Budapesten

2022.03.30. 16:43
A csepeli rendőrség befejezte a nyomozást azzal a nővel szemben, aki póráz és szájkosár nélkül sétáltatta kutyáit. Az állatok brutálisan rátámadtak egy járókelőre.

A rendőrség beszámolója szerint egy 45 éves nő 2021. február 25-én az esti órákban póráz és szájkosár nélkül sétáltatta két közepes testű kutyáját a XXI. kerületben. A séta közben a kutyák rátámadtak egy utcán sétáló emberre, a földre rántották, a ruháját megtépték, és többször megharapták. A kétségbeesett nő segítségére az utcában lakók siettek, akik elzavarták a feldühödött állatokat. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a sértett a kutyatámadásban nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A XXI. kerületi nyomozók a kutyák tulajdonosát súlyos testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nő elismerte felelősségét. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat most átadták az illetékes ügyészség részére.

A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatta a Csepeli Polgármesteri Hivatal jegyzőjét a történtekről, és kérte a kutyák tartási körülményeinek vizsgálatát. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport