„Joe Bidenre” itta magát egy amerikai férfi Budapesten

2022.04.26. 21:00
Egy budapesti szálloda sérült vendégéhez riasztották a mentőket néhány napja. A férfi erősen ittas állapotban fogadta a mentőszolgálat munkatársait.

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán számolt be arról, hogy pár napja az egyik budapesti szálloda vendégéhez riasztották őket. A poszt szerint a férfi sérülést szenvedett, ezért volt szüksége orvosi segítségre – azonban a helyszínre érkezve nem mindennapi kép fogadta a mentőszolgálat munkatársait.

A 45 év körüli férfi erősen ittas állapotban azt állította magáról, hogy ő Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, majd megpróbálta italozásra invitálni az őt ellátókat. Az egészségügyi szakemberek természetesen elutasították a felajánlott whiskyt, de ezzel nem ért véget a komikus jelenet. 

A sérült az ellátása közben dalra fakadt, és amerikai dalok széles repertoárjával kezdte szórakoztatni a jelenlévőket. A férfit végül stabil állapotban szállították kórházba. Útközben pedig felcsendült több elfeledett Elvis-nóta, Tina Turner-dal és Britney Spears Oops!… I did it again című slágere is, amit még a sürgősségi osztályon várakozók is élvezhettek egy rövid ideig.