Tragikus baleset az M35-ös autópályán, lerepült az útról és kigyulladt egy autó

2022.05.08. 07:06
Nekiment a szalagkorlátnak, majd az út menti fák közé repült és kigyulladt egy kocsi Hajdúböszörménynél, az M35-ös autópályán péntek késő este.

A 49 éves debreceni sofőr nem élte túl az ütközést. Az autó a tetejére borulva állt meg és szinte teljesen kiégett. A lángok több méter magasak voltak, csak a tűzoltók tudták megfékezni.

A tűzoltók megvizsgálták a kiégett roncsot, ami szinte teljesen megsemmisült, mert a tűz csak a fémvázat hagyta egyben. Minden más porrá égett.

A fák közé csapódott

Hatalmas erővel csapódott a fák közé az autó pénteken késő este az M35-ös autópálya hajdúböszörményi szakaszán. Az úttestről kirepülő autó magára döntötte az egyik fát, és a tetejére borulva állt meg.

A helyszínelők felfestései alapján kiderült, hogy az autó a lehajtóhoz közeledve nekiütközött a szalagkorlátnak és az útjelző táblákat behorpasztva csapódott a fák közé, melyek közül az egyik törzsét az ütközéssel lerántotta, és a mellette lévő fa fogta meg a felborult járművet, aminél felcsaptak a lángok.

Az áldozat már nem élt, amikor kigyulladt a kocsi – derült ki az RTL Híradójából. Miután a tűzoltók eloltották a lángokat, a mentők a helyszínre érve már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport