Ajánlott elkerülni most az M1-est

2022.06.12. 15:19
A 123-as és 125-ös kilométer között a Budapest felé vezető oldalon a belső sávon autózókat átterelik a szemközti oldal belső sávjába, Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv járható.

Az M1-es autópályán Budapest felé, Győr elkerülő szakaszán a Rába-hídon javítják a burkolatot. Az érintett szakaszon mindkét irányban lassulásra, időszakos torlódásra készüljenek.

Távolabb, Budapest felé sövényvágást végeznek a belső sávban, ezért a 21-es kilométernél, Biatorbágy térségében ugyancsak lassulás tapasztalható – írja az Útinform.

  • Az M7-es autópályán Budapest felé a Kőröshegyi völgyhídon a külső sávot lezárták, mert a 121-es kilométernél egy műszaki hibás jármű vesztegel.
  • A 32-es főúton, Jászfényszaru közelében két személyautó karambolozott. A 8-as kilométernél lezárták a fél útpályát.
  • A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat, napközben jelentős torlódásra készüljenek! 

Vasárnap jótékonysági kerékpáros felvonulás miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest VII., VIII., IX., XVIII. és XIX. kerületében – írja a police.hu.