Nem mindennapi módon csempészett ki két aranygyűrűt ez a nő

2022.06.26. 17:13 Módosítva: 2022.06.26. 17:17
Öt percbe se telt a rendőrségnek elkapni azt a nagykőrösi üzletben fosztogató nőt, aki két aranygyűrűt a szájába rejtve vitt ki a boltból.

Egy utóballagási ajándéknak szánt aranygyűrű iránt érdeklődő ügyfél távozása utáni pakoláskor tűnt fel egy nagykőrösi üzlet eladójának június 22-én délelőtt, hogy a tálca tartalma hiányos – írja a police.hu. A két ékszernek csupán hűlt helye maradt, a felvételek tanúsága szerint ugyanis azokat egy vékony, szőke, farmerruhát viselő nő – kihasználva az alkalmazott pillanatnyi figyelmetlenségét – a szájában elrejtve lopta el.

A bejelentés 10 óra 35 perckor futott be, a közterületen szolgálatot teljesítő járőrök öt perccel később már azt jelentették, a helyi buszmegállóban elkapták a személyleírásnak megfelelő nőt. Ráadásul a körülbelül 150 ezer forintot érő gyűrűk is előkerültek – már nem a szájából, hanem a retikülből.

A 43 éves, kecskeméti illetőségű, rendszerint külföldön táncosnőként dolgozó asszony elmondta, a helyi strandra érkezett volna, de az zárva volt, és miután a külföldön keresett pénzét már felélte, így lopásra adta a fejét.

A nő ellen lopás gyanúja miatt folytat eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.