Kutyája állandóan a ház tetején őrködik, ezért figyelmeztető táblát helyezett ki

2022.06.28. 17:01
A golden retriever gazdája arra hívja fel a figyelmet a feliratos táblával, hogy aggodalomra semmi ok, a kutya egyik furcsa szokása, hogy fentről figyeli a környéket, tudja, mit csinál.

Egy nő kénytelen volt táblát felszerelni a háza elé, miután a szomszédok aggodalmaskodni kezdtek kutyája szokatlan viselkedése miatt.

A táblán ez áll:

Huckleberry méltó a nevéhez, és megtanulta, hogyan kell a hátsó udvarról a tetőre ugrani. Soha nem hagyjuk a hátsó udvaron anélkül, hogy valaki ne lenne otthon. Nem ugrik le, hacsak nem csalogatjuk le étellel vagy labdával.

Heti ötször kopogtattak a szomszédok

A kutyatartó hozzátette, hogy értékeli a környékbeliek törődését, de inkább ne kopogtassanak az ajtajukon, mert tisztában vannak a kutya hollétével.

Értékeljük az aggodalmukat, de kérem, ne kopogtassanak az ajtónkon – tudjuk, hogy ott van fent! Nyugodtan készítsenek róla képeket, és osszák meg a világgal!

A tábla felszerelése előtt a tulajdonos ajtaján hetente négy-öt ember kopogtatott, és kérdezősködött: „Tudja, hogy egy kutya van a tetőn?” A tábla felszerelése óta ez az arány heti egy-két alkalomra csökkent, de a Mirror szerint néhányan még mindig nem veszik észre a figyelmeztetést, amikor odaérnek a házhoz.  • Hírek
  • Személyi kölcsön