18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyírpilisen felakasztva találtak egy várandós nőt

2022.07.29. 11:49

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilisben találtak rá a héten a kis falu lakói az általuk jól ismert nő holttestére, aki kisbabát várt.

Mivel a várandós nő nagyon várta a kisbabáját, és nem volt oka megölni magát, ráadásul a párja a haláleset másnapján egy baltával esett neki a nevelőapjának, ezért a helyiek gyanakodni kezdtek, és elhatározták, hogy a férfi nem ússza meg a gyilkosságot, amit szerintük elkövetett.

Baltával rontott rá a nevelőapjára

A nő holttestét otthonában találták meg, miután feltehetően felakasztotta magát. A falubeliek ezt az eshetőséget azonban kizárják: a nő párját gyanúsítják.

Áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni

– mondta a Borsnak a fiatal kismama egyik gyászoló barátja, aki szerint az elhunyt párja erőszakra hajlamos. Elmondása szerint a lány ismerősei aggódtak érte, mert nem tartották őket egymáshoz illőnek.

A haláleset után a terhes nő párja megtámadta 65 éves nevelőapját, akit kétszer megütött egy baltával, majd elrohant.

Megtorlást követelt a dühös falu

A falu népe ezután nem hagyta annyiban: hajtóvadászatot indított. Az összefogás eredményes volt, mert sikerült megtalálniuk a menekülésben lévő férfit, akit aztán átadtak a rendőrségnek.

A kertjük végében bujkált, ami nem is kert, hanem valóságos erdő. Ott találták meg egy bokor alatt. Maradjunk annyiban, hogy szerencséje volt, hogy a helyiek végül a rendőrökre bízták a dolgot

– mondta egy nyírpilisi lakos.

A rendőrség szerint a férfi elfogására nagy tömeg verődött össze, mert elégtételt akartak venni a nő párján, aki a rendőrség szerint nem ölte meg a nőt. Emberölés kísérlete miatt viszont akár börtönbe is kerülhet az elűzött férfi, kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrség azt állította, hogy a nő halálának ügyében nem vetődött fel idegenkezűség, arra utaló jelet nem találtak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/