Zaklattak és megütöttek egy utast a 3-as villamoson

2022.08.03. 07:50
Zaklatás miatt keres a rendőrség egy háromfős csoportot, akik július 14-én este belekötöttek egy utasba a 3-as villamoson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást azok ellen az ismeretlen tettesek ellen, akik megütöttek egy utast a 3-as villamoson.

A hatóság rendelkezésre álló adatai szerint június 14-én az esti órákban Budapest XIV. kerületében két nő és egy férfi a 3-as villamoson zaklatni kezdett egy utast, akit a férfi megütött, majd miután a nő leszállt a villamosról, a háromfős társaság követni kezdte és tovább zaklatták.

Kiemelték: a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.