Megcsúszott, a szántóföldön állt meg a 23 éves nő

2022.10.24. 10:14
Megsérült egy 23 éves nő, miután a ködben vezetett Kisfalud felől Pákozd irányában. Egy kanyarban megcsúszott a nedves aszfalton, az útárok falának ütközött, majd a szántóföldre ért, ahonnan mentők vitték kórházba.

Közúti balesetről tájékoztatott a rendőrség a 8116-os számú úton, ahol Kisfalud irányából Pákozd felé közlekedett egy fiatal nő autójával.

Egy  útkanyarban a nedves aszfaltú úttesten megcsúszott, elvesztette uralmát a jármű felett, majd többszöri ellenkormányzást követően jobbra letérve az útárok falának csapódott, végül a szántóföldön állt meg.

A baleset következtében a sofőr megsérült, a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség ezzel egyidőben felhívta a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az időjárási és útviszonyokhoz mérten helyesen válasszák meg járművük sebességét. Mint arról beszámoltunk, párásan, ködösen indult a nap, a délelőtti órákban tartósan sűrű ködre számíthatunk, hét megyében egyes fokú, citromsárga figyelmeztetés lesz érvényben.