Hármas karambol történt Taksonynál

2022.11.11. 13:06
Hármas karambol történt Taksonynál péntek délelőtt. A balesethez a szigetszentmiklósi tűzoltók érkeztek ki műszaki mentés céljából.

Összeütközött három személyautó az 510-es főúton, a 22-es kilométernél, Taksony belterületén péntek délelőtt – számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján. 

A járműveket a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Kiemelték: az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Arról egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, és arról sincsenek információk, vannak-e sérültjei az ütközésnek.

Ez történt az utakon

Az Útinform beszámolója szerint több helyen folytatódnak a burkolatjavítási munkák az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé. Jelenleg a 90-es kilométernél a Komárom–Kisbér csomópont után a külső sávban dolgoznak. Távolabb, a 104-es kilométernél, a Nagyszentjános–Bőny csomópont után szintén a külső sáv van lezárva. Kiemelték: mindkét helyszín mögött 2-3 kilométeres torlódás alakult ki.

A 11-es főúton, Szentendrén három személyautó karambolozott. A baleset a 21-es kilométernél történt, Budapest felé, ami miatt egy sávot lezártak.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor pedig meghaladta a 7 kilométert.