2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elevenen elégett főzés közben

2022.12.03. 13:29
Szombat reggel fél nyolc körül egy Békés megyei tragikus esetről érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez. Mire a tűzoltók kiértek a dombegyházi házhoz, már nem voltak lángok. A konyhából nem terjedt tovább a tűz.

Dombegyházon a Mezőfi utcában főzés közben keletkezett tűz egy családi ház konyhájában. A tűzoltók kiérkezésekor már nem voltak lángok. Feltehetően az áldozat ruhája gyulladt meg főzés közben, és ez vezetett tragédiához. A konyhában más nem gyulladt meg – írja a beol.hu.

A katasztrófavédelem a tragikus eset kapcsán tűzvizsgálati eljárást indít. Gyakran előfordul, hogy egy vágódeszka, egy hozzávaló csomagolása vagy egy műanyag nyelű kés annyira közel van a tűzhelyhez, hogy meggyullad. 

A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet arra, a tűzhely környékét mindig tartsuk rendben, ezzel megelőzhetjük a tüzeket. A bő, műszálas ruhák is könnyen lángra kaphatnak, ezek ujját főzés közben érdemes feltűrni.