18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szörnyű videón, ahogy megvernek egy fiatalt egy győri szórakozóhely előtt

2023.03.07. 20:15
Vádat emelnek három fiatal ellen, akik egy győri szórakozóhely előtt vertek össze egy fiatalembert. Az áldozat egy 21 éves fiú volt, akit egy 16, egy 17 és egy 18 éves fiatal bántalmazott. A nyomozást a Győri Rendőrkapitányság rendőrei végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság hozza meg az ügyben.

A vád szerint a három vádlott és a sértett is egy győri szórakozóhelyen szórakozott 2022 februárjában, ahol mindannyian fogyasztottak alkoholt.

Hajnalban aztán a szórakozóhely melletti területen a 21 éves sértett és 16, 17, 18 éves vádlottak szóváltásba keveredtek. A vádlottak körbevették a sértettet, akit lökdösni kezdtek, majd a földre is vitték, ahol egyikük fejbe, egy másik terhelt pedig hasba rúgta – olvasható az ügyészség közleményében.

A sértett ezután csak segítséggel tudott felállni, és szédelegve mozgott. A vádlottak pár perc múlva visszamentek hozzá. egyikük ismét megrúgta, majd egy másik terhelt olyan erősen ütötte arcon, hogy a sértett újra elesett.

A bántalmazás következtében a sértett 6-8 hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a fiatalkorú vádlottak ellen súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat. A büntetési tétel – a halmazati szabályokra figyelemmel – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés.