Gyurcsány Ferenc elárulta, miben hisz

2023.04.13. 11:36
A Demokratikus Koalíció első embere legújabb közösségimédia-bejegyzésében arról írt, pártjával azért küzd, mert „a mai magyar kormány az ember nagyszerűségét kisszerű politikává silányítja”. Mint írta, ők az emberekben hisznek, a kormány pedig a hatalomban.

Gyurcsány Ferenc szerdán még legújabb tervét vázolta Facebook-követőinek, csütörtökön pedig választás elé állította a magyar embereket. Mint írta, „mindenkinek joga van élni saját életet”, ahogyan „mindenkinek joga van szolgálni hazáját, messzebb nézni”. A Demokratikus Koalíció messzebb néz, nem áldoznak, de szolgálnak – írja a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc szerint nagyszerű dolog szolgálni a hazát, keresni a közös utat, ahol majd jobb otthont talál a jövő nemzedéke. Szintén nagyszerű dolognak találja, hogy jobb ma az élet, mint évszázadokkal ezelőtt. „Hisszük, hogy az emberiség jó utat jár akkor is, ha az út göcsörtös” – teszi hozzá.

Azért állunk szemben a mai magyar kormánnyal, mert az ember nagyszerűségét kisszerű politikává silányítja. Mi az emberben hiszünk. Bármi áron. Ők a hatalomban. Bármi áron. Lehet dönteni

– zárta gondolatait Gyurcsány Ferenc.