Rejtélyes emberi csontok kerültek elő Budapesten

2023.04.15. 06:39
Rendőrök lepték el a Gyáli-patak egyik erdős területét Budapesten. Mint kiderült, a helyszínen egy arra járó vadőr emberi csontokat talált a földbe ásva. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az emberölés gyanúja nem vetődött fel, közigazgatási eljárást indítottak.

Elképesztő történetről számolt be a Bors egyik olvasója. Állítása szerint rendőrök lepték el Budapesten a Gyáli-patak egyik erdős területét. 

„A kutyámat szoktam arra sétáltatni, ahol most mindenhol egyenruhások voltak. Először nem tudtam, hogy mi lehet ennyire érdekes, mert mindenki a földet vizsgálta ezen az erdős, füves területen. Aztán kiderült, hogy nem jókedvükből vannak ott” – kezdte a lap olvasója.

Információik szerint egy vadőr értesítette a rendőrséget, ugyanis emberi csontokat talált a földbe ásva.

„Állítólag nagyon sok emberi csontot találtak. Gondolom, azt kellett kiemelni a földből, meg elszállítani. Kíváncsi lennék, hogy mióta lehetett ott, és miért pont itt, a patak közelében ásták el” – zárta a férfi.

Az esettel kapcsolatban a portál felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik válaszukban azt írták, „az említett emberi csontokkal kapcsolatosan bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel, a BRFK közigazgatási eljárást indított”.