Megint a villamosmegállóba hajtott egy autós, ezúttal a Népszínház utcánál

2023.04.16. 11:30
Szombat hajnalban egy autós a Népszínház utca és az Auróra utca sarkánál lévő villamosmegállóba csapódott, több oszlopot is kidöntve. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották.

A baleset a VIII. kerületben, a Népszínház utca és az Auróra utca sarkánál történt, ahol szombat este kilenc óra körül az egyik villamosmegállóba hajtott egy autós.

Az Infostart értesülései szerint az autó több oszlopot is kidöntött a megállóban. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották – tudatta a Katasztrófavédelem.

Február 19-én hasonló eset történt, akkor a Harminckettesek terén hajtott a megállóba egy ittas sofőr, azzal a különbséggel, hogy egy ott várakozó fiatal nőt is elütött. A 23 éves lány belehalt sérüléseibe.

Az áldozat édesapja később azt nyilatkozta, hogy szerinte a lánya egy társasági összejövetel után ment volna át a barátjához, amikor a tragédia történt. „Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra, és értesítettek bennünket” – mondta a gyászoló édesapa, aki arról is beszélt, hogy a lánya idén nyáron diplomázott volna le az egyetemen, és emellett tánciskolába is járt.