2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyakkendőjével akasztotta fel magát egy fára a kétségbeesett férfi

2023.05.31. 09:37
Egy fiatal férfi a nyakára csomózott nyakkendőjével felakasztotta magát egy fára Tiszaújvárosban. A helyszínre siető rendőrpáros gyorsaságának köszönhetően sikerült megmenteni a férfi életét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 27-én este fél nyolc körül érkezett a bejelentés, miszerint egy fiatalember Tiszaújvárosban, az Örösi úton felakasztotta magát a nyakkendőjével egy fára – közölte a Police.hu.

A bejelentést követően a helyszínre érkezett rendőrpáros azonnal megkezdte az életmentést. Az egyik rendőr a fiú testét emelte meg, míg a másik levágta a nyakára csomózott nyakkendőt, majd a földön stabil oldalfekvésbe helyezték.

A gyors és hatékony reagálásnak köszönhetően a már lélegző és eszméleténél lévő fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Ha bajban van vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/