Teljes a káosz a magyar utakon, több helyen baleset történt

6480667db70f44.38711559
2023.06.07. 17:50
Szinte az összes magyar autópályán történt ma baleset, sok helyen forgalomterelést vezettek be. Győrben korábban egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze. Az M6-os autópályán három személyautó karambolozott. Mutatjuk, hol lehet még forgalomterelésre számítani.

Szerdán 13 óra körül egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze Ausztria irányában, Győr térségében, az M1-es autópályán. A balesetben egy személy megsérült. Az autópályán korábban teljes lezárást is bevezettek, ez azóta megszűnt,

egy sávon megindult a forgalom, de a torlódás még mindig jelentős, több kilométeres az Útinform szerint.

Baleset az M1-esen

Ezen kívül alábbi események történtek a közlekedésben:

  • Az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon, a 135-ös és a 143-as km között felújítási munka miatt mindkét oldalon sávlezárásra és terelésre lehet számítani. Győr elkerülő szakaszán, tart még a Rába-híd felújítása, a 123-as és a 129-es km között szintén mindkét irányban forgalomkorlátozásra készüljenek.
  • A komáromi szakaszon, a 85-ös és a 93-as km között új fixterelést építettek ki. Budapest felé a külső sávot lezárták, a forgalom a belső illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Hegyeshalom irányába a külső és a leálló sáv járható. Ugyancsak a főváros irányába Biatorbágy térségében, a 16-os és a 14-es km között, új fixterelést alakítottak ki, a belső sávot lezárták.
  • Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös km között fixterelést építettek ki, a belső sávot lezárták. Kál térségében, a 90-es és a 101-es km között felújítják a burkolatot. Megváltozott a forgalmi rend.
  • A Budapest felé vezető oldalon, a Hejőkürt/Tiszaújváros csomópont közelében, a 164-es és a 161-es km között burkolatjavítást végeznek, a belső sávot lezárták. Az M6-os autópályán Pécs felé, Iváncsa térségében, a 45-ös és az 50-es km között aszfaltozás miatt a külső sávot lezárták. 
  • Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon burkolatjavítást végeznek, az 51-es főút felé vezető oldalon. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés kapcsán Dunavecsénél, az M8-as autópálya, az 51-es főút, valamint az 513-as főúti csomópontban félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányítás van.
  • Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar–szlovák határszakaszon, a 14-es főúton, Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán – írja az Utinform.

(Borítókép: Felborult kamion az M7-es autópályán 2023. június 7-én. Fotó: Katasztrófavédelem)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport