Egy 20 éves fiút gázolt halálra az M3-as metró

20230623 095057
2023.06.23. 09:59
Beesett egy ember az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál, éppen az érkező szerelvény elé, amely ezután még tíz métert haladt. A helyszínre tűzoltók érkeztek ki, az embereket pedig kiterelték a megállóból. A Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik.

Információink szerint az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál egy ember beesett a metró elé. A szerelvény Kőbánya-Kispest felől érkezett. Az embereket kiterelték a megállóból, majd nem sokkal később a tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt áramtalanították. Egyelőre nem tudni, hogy az illető rosszul lett, vagy szándékosan ugrott a metrókocsi elé.

Úgy tudjuk, hogy a szerelvény még tíz métert haladt előre, miután az illető beesett a metró elé.

A BKK Info közösségi oldalán egyelőre annyi jelent meg, hogy baleset miatt nem közlekedik az M3-as metró, a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik.

Kerestük a BKK-t, akik válaszukban azt írták, hogy jelenleg vizsgálják az esetet, bővebb információt csak annak lezárulta után tudnak adni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 24.hu megkeresésére tudatta, hogy egy 20 éves fiút gázolt el a metró, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

(Borítókép: Karip Tímea / Index)