Hárman meghaltak az M5-ösön történt balesetben

2023.07.03. 06:11
Meghalt az egyik sérült is, ezzel már hárman hunytak el abban az autóbalesetben, amely vasárnap késő este történt az M5-ös autópályán – ismerteti a police.hu. Az Útinform tájékoztatása szerint az M3-as autópályán is baleset volt, ami miatt torlódik a forgalom a Budapest felé vezető oldalon.

A rendőrség adatai szerint egy gépjármű Szeged felé haladt autópályán, amikor Kecskemétnél átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött.

Az első információk szerint ketten azonnal meghaltak, később az egyik sérült is életét vesztette – ismertették a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a járműveket a 90-es kilométernél terelik le az autópályáról.

FRISSÍTÉS:

A police.hu tájékoztatása szerint hétfő reggel fél 7 előtt pár perccel a rendőrök befejezték a helyszínelést Kecskeméten, így újra járható a sztráda.

Baleset az M3-as autópályán

Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gödöllő és Hatvan között – közölte az Útinform hétfő reggel honlapján.

Az útszakaszon nyolc kilométeres torlódás alakult ki, de a sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el.