Baleset történt az M7-esen, nagy a torlódás a sztrádán

2023.07.16. 09:48 Módosítva: 2023.07.16. 10:37
Összeütközött két személyautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán. Az érintett szakaszon torlódás alakult ki. Szintén lassabban lehet haladni az M1-es autópályán, ugyanis Hegyeshalom felé csak egy sáv járható.

Közúti közlekedési baleset történt vasárnap 8 óra 18 perc körül az M7-es autópálya 27. kilométerszelvényében Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon. 

A rendőrség információi szerint két személygépjármű ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani, a baleset miatt közel öt kilométeres torlódás alakult ki.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán az esti órákban torlódásra, lassabb haladásra kell készülni.

Az Útinform közölte, 

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé csak egy sáv járható, ezért az érintett szakaszon torlódás várható.

A korlátozás oka, hogy a Győrt elkerülő szakaszon a 123-as és 125-ös kilométer között, a Rába hídon elbontják a forgalomterelést.

Frissítés: Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán. A rendőrség közölte, újra zavartalanul haladhatnak a közlekedők Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon.  

Ugyanakkor az Útinform kiemelte, továbbra is erős a forgalom a Letenye felé vezető oldalon, Törökbálint és Martonvásár között. Mint mondták, telített sávokon lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.