Fegyverrel a kezében fenyegette meg a rendőröket egy férfi Heves vármegyében

2023.07.17. 07:06
Gépkarabélynak látszó airsoft fegyverrel fenyegette a rendőröket W. L., hevesi férfi, hogy „meg fognak dögleni”. A bíróság a közelmúltban jogerős ítéletet hozott, a férfire három év börtönbüntetést szabtak ki.

Egy airsoft fegyverrel a kezében fenyegetőzött egy férfi Hevesben, azt kiabálta a rendőröknek, hogy „meg fognak dögleni”.

Hoszné Nagy Tímea bíró, az Egri Törvényszék sajtószóvivője megerősítette a Heves vármegyei hírportálnak, hogy a vádlottat 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte, valamint 3 év közügyektől való eltiltást is kiszabott az Egri Járásbíróság.

Az eset 2022 decemberében történt, a most elítélt férfi ittas állapotban, egy M4 típusú gépkarabély lőfegyvernek látszó airsoft fegyverrel fenyegetőzött, hogy megöli magát.

Miután kihívták a rendőrséget, a férfi az intézkedőkre fogta a fegyvert, és megfenyegette őket, hogy „meg fognak dögleni”, és aki elsőnek belép a házba, abba „belelő egy sorozatot”.

A rendőrök, kihasználva egy pillanatot, mikor W. L. nem rájuk fogta a fegyvert, behatoltak az ingatlanba, majd megbilincselték a férfit.