Saját autója gázolta halálra az M4-es autópályán balesetező férfit

2023.07.20. 14:32
Halálos kimenetelű baleset történt az M4-es autópályán Ceglédbercelnél, miután egy kisteherautó fékezés nélkül sodort el egy félreállt autót, ami előtt az áldozat tartózkodott. Az ütközés következtében a férfi az út menti árokba sodródott, sérüléseibe belehalt.

Korábban már az Index is beszámolt róla, hogy az M4-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán baleset történt Ceglédbercel közelében, ahol az előzetes információk szerint egy kisteherautó ütközött egy, a külső sávban álló járműnek.

A Tények információi szerint az 54 éves áldozat elütött egy őzet, ezért megállt és kiszállt a járműből, hogy megnézze, pontosan mi is történt. Ekkor érkezett hátulról a kisteherautó, amely fékezés nélkül letarolta a férfi kocsiját, majd vele együtt őt is; szerencsétlenségére éppen a jármű előtt állt.

Az autó totálkárosra tört az ütközéstől, a hátsó része szinte teljesen eltűnt. A férfi az elsodort ronccsal együtt az árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosnak bizonyultak, hogy a helyszínen életét vesztette.