Több Marvel-színész is Magyarországra érkezik, itt találkozhat velük

2023.07.20. 14:59
J.J. Perry új filmjének, a The Killer's Game-nek egyes jeleneteit Magyarországon forgatják. A Tatai várnál szerdán kezdődött volna a forgatás, ahol több Marvel-szereplő is feltűnhet, így a helyiek, ha szerencséjük van, több híres színésszel is találkozhatnak.

A Kemma.hu nem akármilyen sztárok érkezéséről értesült. Mint megtudták, a The Killer's Game jeleneteit a Tatai várnál forgatják, a filmben pedig állítólag több Marvel-szereplő is feltűnik. J.J. Perry új filmjének egyik főszereplője lehet a Galaxis Őrzőiből ismert Drax, azaz Dave Bautista.

A színész Instagram-posztjából már kiderült, hogy jelenleg Magyarországon tartózkodik, de a tataiaknak arra is esélyük lehet, hogy saját városukban találkozzanak vele. A stáblistán azonban mások neve is feltűnik, így például Ben Kingsley is, aki többek között a Vasember 3-ban tűnt fel.

Sofia Boutella sem lehet ismeretlen a mozirajongók számára: az algériai-francia színésznő, modell és táncos elsősorban a Nike hiphop és a street dance stílusú reklámkampányából ismert. A portál szerint emellett feltűnik az amerikai rapper, Ice Cube is, aki szintén több hollywoodi filmben is megmutatta már magát: ilyen a 21 Jump Street és a 22 Jump Street.