Halálos baleset történt az M7-es autópályán

2023.07.29. 06:18
Péntek éjszaka baleset történt Siófoknál, emiatt az M7-es autópályát lezárták. Négyen megsérültek, egy ember életét vesztette.

Halálos baleset történt péntek éjszaka Siófoknál, több személygépkocsi ütközött. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy az M7-es autópályát lezárták – írja az MTI.

Az autópálya 96-os kilométerénél történt a tragédia, az egyik gépkocsi átszakította a belső szalagkorlátot, és összeütközött két szemből érkező autóval.

A balesetben négyen sérültek meg, továbbá egy 42 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség lezárta az M7-es autópályát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére. A forgalmat Siófoknál, a 98-as kilométernél a 7-es főútra terelték, visszatérni Balatonvilágosnál lehet.

A hatóság szombaton 02:56 perckor arról tájékoztatott, hogy befejezték a baleseti helyszínelést és a műszaki mentést, így a főváros irányába újra zavartalanná vált a közlekedés.

Egyéb hírek a magyar utakról:

  1. Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hegyeshalom térségében korábban baleset történt. A 168-as kilométernél a sérült járművek elfoglalják a leállósávot, a torlódás már feloszlóban van.
  2. A 22-es főúton, Őrhalom térségében két személyautó karambolozott. A 29-es kilométernél a műszaki helyszínelés idejére az egész utat lezárták, írja az Útinform.