Leállások jönnek az OTP Banknál

2023.08.05. 12:15
Augusztusban több leállásra is készül az OTP Bank. Tájékoztatásuk szerint fejlesztési okok állnak a háttérben.

Augusztus 5-én 23 órától augusztus 6-án hajnali 2 óráig nem lesz elérhető az internetbank, az online személyi kölcsön, az eBIZ szolgáltatás, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR-kódos internetes fizetési szolgáltatások, illetve a SZÉP-kártya mobilalkalmazása sem. Utóbbin nem lesz lehetőség foglalási előleg kifizetésére, sem az egyenlegek megjelenítésére. Továbbá a vámpénztári rendszer sem lesz elérhető – tájékoztat az otpbank.hu.

Hozzátették, a Simple alkalmazásban a már megvásárolt szolgáltatások elérhetőek maradnak a leállás időszakában is, valamint

az NFC-s fizetési opció a tokenkészlet erejéig rendelkezésre áll majd. Kártyával azonban nem lesz lehetőség a fizetésre.

Továbbra is fejlesztési okok miatt nem lesz elérhető augusztus 24-én hajnali 1-től hajnali 5 óráig az OTP Bank kártyás fizetési rendszere. Ennek következtében a jelzett időszakban  a fizetési terminálokon és az online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, valamint az OTP Bank logójával ellátott kártyákkal nem lehet sem fizetni, sem készpénzt felvenni.