Kiderült, meddig érvényesek az olcsón megvásárolt BKK-jegyek

2023.08.09. 09:23
Kovács Bendegúz, a Budapesti Közlekedési Központ szóvivője kedden közölte, 2024 szeptemberéig érvényesek az olcsón megvásárolt BKK-jegyek.

Szeptemberben érkezik az áremelés a BKK-jegyekre, de a közlekedési központ szóvivője biztosította az utasokat afelől, hogy még egy évig érvényesek maradnak a korábban megvásárolt jegyek – írja az Infostart.

A vonal- és gyűjtőjegyek 2024. augusztus 31-ig felhasználhatóak lesznek, tehát senkinek nem érdemes aggódni amiatt, hogy esetleg ne tudná használni a mostanában megvásárolt jegyeit a következő év folyamán

– fogalmazott Kovács Bendegúz.

Elárulta azt is, hogy a legtöbb jegyet már a BudapestGO alkalmazáson keresztül vásárolják meg az utasok, illetve az automatából is a legtöbben bankkártyás fizetés útján vásárolnak jegyeket és bérleteket. 

A szóvivő elárulta, időről időre azért biztosítanak kizárólag bankkártyás fizetési lehetőséget, mert így könnyebben csökkenthető a csalások lehetősége. 

Érkeznek az új BKK-jegyek

2024. szeptember 1-től csak az új jegyeket lehet majd érvényesíteni a BKK járatain, de lesz mód a korábban vásárolt jegyek visszaváltására. 

Elsősorban a bérleteket vásárolják, hiszen azok ára tíz éve nem változott

– mondta Kovács Bendegúz.