Megszólalt az édesanya, aki egy benzinkúton adott életet kislányának

2023.08.10. 17:00
Saját szavaival mondta el a gyermekének egy benzinkúton életet adó magyar anyuka, hogy mit élt át a nem mindennapi szituációban. Az immár négytagúra gyarapodott család minden tagja jól van.

Mint korábban írtuk, egy Dunakeszitől nem messze lévő benzinkúton, a kocsi hátsó ülésén szülte meg kislányát egy magyar nő hétfő reggel. Az ekkor még háromtagú család a kórházba tartott ép, mikor megindult a szülés. Az édesapa egyből félreállt és értesítette a mentőket, akik perceken belül a helyszínre értek és segítettek világra hozni a gyereket. Miután a helyszínen ellátták a kismamát és babáját, Bellát stabil állapotban vitték kórházba.

Csak arra tudott gondolni, hogy a baba jól legyen, és hogy minél hamarabb megérkezzenek a mentők – mesélte az édesanya. Czikó-Ruszinkó Réka az RTL-nek most elárulta, hogy a sajtóban korábban megjelent hírekkel ellentétben nem a magzatvíz elfolyása után indult el a család a kórházba; sőt a magzatvíz el sem folyt. Bella ugyanis burokban született.

Az anyuka, az apuka és kétéves kisfiuk a reggeli, egyre sűrűsödő fájások után ült autóba. Az M5-ös autópályán haladtak, mikor eljött az idő. A reggeli forgalomban a benzinkút tűnt a legbiztonságosabb megállónak.

Nagyon gyorsan történt minden, csak annyi jutott el a tudatomig, hogy ez a baba itt fog megszületni az autóban, a benzinkúton. (...) Nem volt idő a pánikra, dolgoztak az ösztönök. Csak az volt bennem, hogy nehogy baja legyen, de nem pánikoltam

– mondta az RTL-nek az anyuka.